top of page

HabiWe
Blev vinderen af Iværksætterprisen 2023

Det var en fabelagtig aften, vi havde til uddelingseventet. Og vi er mere end almindeligt glade og taknemmelige for den opbakning, der har været - både på aftenen og igennem hele forløbet optil, at juryen kunne udråbe Anne Mygind og HabiWe, som endelig vinder.

IMG_0240_40pct_red.jpg

Stort tak

Der skal lyde et ekstremt stort tak til Michael Skjødt fra Ambiente, Julie Maria Wieland Østergaard fra Pihl & Østergaard, Anja Ellersgaard Basse fra Erhverv Skanderborg, Jacob Carstensen HD(FR), HD(O) fra Djurslands Bank Skanderborg og Grethe Bo fra UgeBladet Skanderborg, der har udgjort årets jury. I har absolut været med til at gøre Iværksætterprisen 2023 til et professionelt og solidt initiativ.​ for tilmelding til eventet den 20. august 2023, hvor du kan tilmelde dig. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding.

Som ekstra drys, har UgeBlandet Skanderborg været partner på uddelingen og gjort det muligt for os, at komme endnu længere og stærkere ud med vores budskab mens Jacob Carstensen HD(FR), HD(O) og Djurslands Bank har sponsoreret 20.000 kr til vinderen. En præmie, som kan mærkes, når man er iværksætter. Begge dele har gjort en kæmpe forskel!

bottom of page