Kurser & forløb

Vi har udvilklet en række tilbud til dig, der vil lykkes bedre som selvstændig og/eller freelancer.


Se forløbene her nedenfor. Du scroller bare...


Og husk - har du spørgsmål så skriv en mail til asp@bymakers.dk eller ring på 28296127.

Billede af Ryan Ancill
_edited_edited.jpg

Er det noget for dig?

OBS: Vidste du, at du kan søge tilskud og få dækket op til 50% af dine udgifter til forløb og kurser gennem Erhvervshuset? Kontakt os - så guider vi.
 

Er det noget for dig?

 Vi har faciliteret ikke så få netværksarrangementer, afholdt workshops, sparringer og faglige inspirationsmøder gennem de sidste 3 år.

Summen er, at vi har en finder placeret ret godt på pulsen når det kommer til, at have indsigt i, hvad det er nystartede, freelancere og den selvstændige konsulent har brug for og efterspørger.
 

Salgsforløb
- forløb til dig der vil sælge mere

 

Et intensivt forløb, hvor du gennem individuelle sparringer (coachingbaseret) får rådgivning og hjælp til at sætte kurs på DIT salg og DIN markedsføring.

Du kan vælge mellem et forløb med 6 eller 12 sparringssessioner. Yderligere får du adgang til en fuldtids arbejdsplads i vores kontorfællesskab imens, en logbog (det skal vi nok fortælle mere om, hvad er for en størrelse), samt gratis adgang til vores WorkDays: Marketing.

Iværksætterkursus
- For begyndere

 

Et introduktionskursus, (du bliver en del af et hold), hvor vi over 4 moduler fordelt over 4/5 uger, underviser dig i de grundlæggende ting du skal vide og kende til, når du skal drive egen virksomhed som selvstændig eller freelancer.

Når du er færdig med kurset, har du en grundlæggende ide om dit koncept, din "pakketering", din prissætning, målgruppe og markedsføring. Du får med andre ord en god start og en sikker indflyvning til "alt det, du skal vide noget om", når du starter ud som selvstændig. 

Mentorforløb
- Få den sparring DU har brug for

 

Har du brug for en mentor? En professionel sparringspartner, der ikke er fedtet ind i "plejer", og som kan se tingene udefra?

Hos bymakers giver vi dig mulighed for, at deltage i et mentorforløb, hvor vi forpligter os til, at hjælpe dig og din forretning fremad. Forløbet er med udgangspunkt i, hvad DU har brug for, vi har på dagsordenen. Vi arbejder coachingbaseret og møder dig altid med en åben, nysgerrig og respektfuld tilgang.