top of page

Mentorforløb

Har du brug for en mentor? En professionel sparringspartner, der kan være din "go to" i en periode med svære beslutninger eller komplekse udfordringer?

Vil du høre mere om forløbet så skriv en mail til asp@bymakers.dk eller ring på 28296127

business-meeting-1238188_1920.jpg
Billede af Nick Morrison

Hvem er forløbet for?

For nystartede: Som nystartet bliver du nemt overmandet af opgaver, udfordringer og ansvar. Det kan være svært at prioritere og sætte retning. Med en mentor får du en partner, der guider og hjælper dig i processen.

For erfarne: Er du erfaren selvstændig kan du stå i en situation, hvor du i en periode har brug for én at spille bold op ad. En professionel og erfaren mentor, der spejler dine overvejelser og de valg du står overfor. Med en mentor får du en partner, der stiller kloge spørgsmål og hjælper dig til at finde de rigtige svar.

Sammen afstemmer vi forventninger og mål for forløbet, så vi sikrer, at du efter endt forløb har rykket dig på det, du ville.

Pris:

4 timer: 3.900 kr + moms

6 timer: 5.700 kr + moms

8 timer: 7.400 kr + moms

Praktisk info om forløbet

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive til Anni på asp@bymakers.dk eller ringe på 28296127.

Du er tilmeldt forløbet, når du har betalt. Herefter har du 14 dages fortrydelsesret med mindre forløbet er gået i gang (vi har haft den første sparringstime). Herefter er tilmelding bindende.

Opstart

Alle forløb er individuelle og vi opstarter og tilrettelægger baseret på, hvad du har brug for.

Hvem er din sparringspartner?

Din sparringspartner er Anni Schmidt Pedersen, der er CEO ved bymakers. Vil du læse mere om Annis baggrund, så tag et kig her: Om Anni.


 

Billede af karl chor
bottom of page