Salgskursus

Sæt turbo på dit salg! Her er et salgskursus for dig, der er selvstændig og skal have sat fokus - og fart - på dit salg.
 

Måske du kender det, at du:

  • Står alene med salg og marketing?

  • Er kørt fast i den samme rille eller ved du slet ikke, hvor du skal starte?

  • Mangler viden, indsigt og kompetencer indenfor salg?

green-chameleon-s9CC2SKySJM-unsplash_edited.jpg
Stemningsbillede%207_edited.jpg

Hvad får du:

Kom med på et salgskursus propfyldt med inspiration, undervisning og praktiske opgaver. Mød andre selvstændige i samme situation som dig og byg dit netværk gennem fællesskab og sparring.
Kurset består af 4 undervisningsgange over 4 uger. Indimellem undervisningen arbejder du med din forretning og får implementeret din viden. Vi ved godt, det første er, når du bruger dét du har lært, at det skaber værdi!

Pris:

2.900 kr. + moms

(Ekskl. 2 timers individuel sparring)

3.900 kr + moms

(Inkl. 2 timers individuel sparring)

Praktisk info om kurset

Om forløbet:
Forløbet strækker sig over 4 uger, hvor du bliver en del af et hold. Undervisning foregår hos bymakers i Skanderborg.

Kursusgange:

Tirsdag den 20. september kl. 14.00-16.00

Tirsdag den 27. september kl. 14.00-16.00

Tirsdag den 4. oktober kl. 14.00-16.00

Tirsdag den 11. oktober kl. 14.00-16.00

Kurset inkl. individuel sparring:

Tilmelder du dig kurset inkl. sparring, kan du booke 2 sessioner af en times varighed med enten Anni eller Stine i løbet af kurset, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomhed og dine udfordringer.
 

Vilkår:
Du er tilmeldt forløbet, når du har betalt. Når du har betalt har du 14 dages fortrydelsesret. Herefter er tilmelding bindende.

Hvem underviser?

Stine Fentz, Stine Fentz Marketing:

Stines hjerte banker for online marketing. Hun er specialist i digital marketing og underviser i alt der handler om strategi, digital marketing, synlighed og tiltrækning af kunder.

 

Anni Schmidt Pedersen, bymakers:

Anni er optaget af købspsykologi og salg. Hun underviser i metoder til, hvordan DU sætter din pris, hvorfor kunder sommetider køber noget andet, end det du sælger (!) og salgsstrategier.

Tilmelding
Vil du høre mere om kurset eller tilmelde dig, kan du enten skrive til os i formularen nedenfor, ringe til Anni på 28296127 eller skrive til os på asp@bymakers.dk

Ekstra:
Er du ked af at sidde hjemme, giver vi deltagere på kurset mulighed for at blive en del af vores kontorfællesskab i 2 måneder til halv pris.