top of page

BASIS Light

+ Postadresse-service (Virtuelt kontor)

+ Adgang til flexplads mellem 8.30-15.30 på hverdage.

+ Gratis te, kaffe, internet.

Med BASIS Light får du ingen nøgle, print eller adgang til at booke mødelokalerne.

950 kr. + moms pr måned.

Sparringspanel 1_edited.jpg
Specielt for BASIS Light

BASIS Light er perfekt til dig, der har brug for professionel adresse-service (Virtuelt kontor), og et sted at komme i ny og næ, hvis du er på farten.
 

Med BASIS Light har du adgang til at bruge en flexplads i dagtimerne mellem 8.30-15.30, og får du en dag brug for print eller nogle timer i mødelokalerne, kan du tilkøbe til medlemspris.

Vilkår

 

Ingen forudbetalt leje. Ingen depositum.

Opsigelse løbende måned + 30 dage.

Sarah Pedersen
Grafiker
BASIS-medlem

''Under nedlukning var det fedt at have et sted at gå hen, hvor jeg ikke både var nogens mor og hustru men “KUN” selvstændig. Jeg trængte til at have et sted med “ro” og fokus. Herudover er det fedt at få inputs fra andre iværksættere og kaffen er i øvrigt udmærket.''

Vivian Hasling Brandt
Hasling/B

BASIS-medlem

"Jeg valgte bymakers fordi løsningerne er fleksible, jeg skulle ikke selv indrette et kontor, men kunne sætte mig fra dag 1 ved et skrivebord, hente min kaffe og udføre mit arbejde, og så var stemningen bare god. ByMakers tilbyder mig også workshops, sparring og netværk - det er i det hele taget en virkelig god måde at få sig en plug-and-play løsning."

Lars Louring
Selvstændig
BASIS-medlem

''Hvis man en dag er gået lidt død i arbejdet, er det altid motiverende at snakke med de andre til frokost eller ved kaffeautomaten. Der er altid nogle der har gang i noget spændende, har lavet et nyt salg eller er ved at udvikle noget banebrydende. Det giver fornyet energi og tro på tingene.''

Kontakt
bottom of page