kopi kontorer1.jpg

Om os

Mød teamet bag bymakers.

_F2A5541sh_edited_edited.jpg
Anni

CEO

 

Anni er ansvarlig for driften af bymakers. Det er Anni, der driver konceptet og skubber udvikling og vækst fremad. I det daglige er det Anni der administrerer medlemmer, står for fremvisninger og faciliterer Netværksfredage.

Anni er uddannet cand.it i Informationsvidenskab,
har skrevet tre bøger, har arbejdet som konsulent i ledelsesfeltet og er i dag også aktiv bestyrelses-medlem.

Billede Jonas_edited_edited.jpg
Jonas

Community Assistant

Jonas er vores studentermedhjælp og fungerer også som personlig assistent for Anni. Det betyder, at Jonas løser et hav af forskellige opgaver. Fx er det ham, der onboarder nye medlemmer, yder stærk kundeservice ved at løse problemer og svare på spørgsmål om print og mødebooking og så tovholder han naturligvis på bedste vis vores CRM-systemet.

Ulla.jpg
Ulla

 Community Support

Ulla er vores daglige community support i Skanderborg. Her
sørger hun for, at huset i praksis fungerer. Ulla er således den, der sørger for, at huset altid er præsentabelt, at der bliver vandet blomster, skiftet pærer, at printeren aldrig er tør for papir, og vi altid har toiletpapir på lager.

Pernille Glad_edited.jpg
Pernille

Community Support

Pernille har samme funktion i Randers, som Ulla har i Skanderborg. Ulla og Pernille er nøgle-medarbejdere i forhold til at sikre, at medlemmerne har en god oplevelse af at komme i huse, hvor tingene fungerer, og hvor der altid er styr på detaljerne. I Randers er det også Pern
ille der onboarder nye medlemmer og sørger for, at du får en god opstart på kontoret.