top of page

fre. 08. apr.

|

bymakers - Randers

Netværksfredag - Randers (april)

Aprils (valgfrie) tema: Hvad har du lært som selvstændig? Og hvis du skulle give andre nystartede et godt råd, inden de går i gang, hvad ville det så være? ...Der er ikke krav om, at snakken om bordet er med udgangspunkt i dagens tema. Sommetider er "temaet" i stedet hvem I er, og hvad I laver!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Netværksfredag - Randers (april)
Netværksfredag - Randers (april)

Tid og sted

08. apr. 2022, 08.30 – 10.30

bymakers - Randers, Niels Brocks Gade 8, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

Netværksfredag er vores bud på et inspirations- og netværksarrangement.

Vi starter dagen uformelt med rundstykker og small-talk, hvorefter vi i mindre grupper får tid til samtalen. Det er nemlig det, Netværksfredag handler om. At tale sammen. Lære nye mennesker at kende, udvide netværket og skabe nye relationer, samarbejdspartnere og ambassadører. Det handler om tillid, og tillid skabes gennem gode snakke.

Vi har ofte - men ikke altid - et tema på programmet. Det betyder ikke, at samtalen KUN skal handle om temaet. Temaet er til inspiration, hvis du I har noget på hjertet her, som I gerne vil dele eller have andres input på, men det kan sagtens være, at snakken rundt om bordet ender et helt andet sted. Og det er helt i orden.

Er Netværksfredag noget for dig?

Målgruppen er selvstændige og freelancere, der har lyst til at dele erfaringer, historier og perspektiver med andre og nye mennesker. Målet er, at du går hjem både opløftet og klogere og rigere på relationer og bekendtskaber.

Pris: Gratis

Antal deltagere: Max 18

Facilitator: Anni Schmidt Pedersen

Obs: Ved afmelding senere end 24 timer før arrangementsstart eller udeblivelse fakturerer vi et no-show gebyr på 100 kr. + moms

Del dette event

bottom of page