top of page

Netværksgrupper

Er du solo-selvstændig, freelancer eller ejer af en mindre virksomhed? Og vil du gerne være en del af et netværk, hvor du møder andre, som dig, du kan dele erfaringer med og få input fra?

 

Vi er i gang med at opstarte nye netværksgrupper - ræk ud til os i formularen nedenfor, hvis du er interesseret i at høre mere.

Image by Brooke Cagle
Image by D koi

Form og indhold

Du bliver en del af en netværksgruppe på max 12 mennesker, der - ligesom dig - er solo-selvstændige, freelancere eller ejere af små virksomheder.

Vi mødes en gang i måneden (samme tid og sted), - til en start oprettes der to grupper.

Gruppe 1: Mødes første tirsdag i måneden kl. 8.15-10.30. (inkl rundstykker og kaffe)

Gruppe 2: Mødes første onsdag i måneden kl. 19.00-21.15. (inkl. kaffe, kage og snacks).

Alle møder starter med, at vi tager en tur rundt om bordet, hvor vi hører, hvordan det går. Herefter vil ét af gruppens medlemmer (som ved det i god tid) sætte dagsordenen. Det kan være medlemmet vil lave en dybere præsentation af sig selv, præsentere en udfordring han/hun gerne vil have gruppes input på, eller har valgt et tema til diskussion og debat i plenum.  Er der tid til overs, er der "fri leg" og mulighed for at snakke på tværs.

Alle netværksmøder foregår hos bymakers og faciliteres af Anni Schmidt Pedersen.

Pris og Prøvetur

Prisen er 1.500 kr + moms for et helt år. I løbet af de 12 måneder, vil der være planlagt 10 møder i et årshjul, som meldes ud fra start, så du kan booke det ind i din kalender.

OBS:

Early bird til 15.06.24. Melder du dig ind i en gruppe inden da, får du  første års medlemskab til 1.000 kr + moms.

Hvorfor laver bymakers netværksgrupper?

Netværksgrupperne er vores bud på et netværkstilbud, der er fagligt funderet - men også til at betale for.

Vi mener, at det at have adgang til erfaringsdeling, sparring, et  heppekor og faglige relationer, der gerne vil hjælpe dig, skal være tilgængeligt for alle selvstændige, freelancere og ejere af små virksomheder. Også uden at det skal koste spidsen af en jetjager.

Hvad er rart at vide...

Spørgsmål: Er grupperne lukkede?

Svar: Ja. Når du er en del af netværksgruppen, tilmelder du dig for et år. Er der plads til nye/flere medlemmer, lukker vi selvfølgelig gerne et nyt medlem ind, man man kan ikke "komme og gå", som det passer en.

Spørgsmål: Kan man forlade en gruppe eller skifte til en anden?

Svar: Ja. Det kan du naturligvis.

Spørgsmål: Kan jeg komme på "prøve".

Svar: Ja. Du er velkommen til at få en prøvetur og deltage gratis et et netværksmøde.

Spørgsmål: Kan man se, hvem der er en del af grupperne?

Svar: Ja. det kan man godt. Grupperne er nystartede og under etablering, men så snart vi er i gang og har overblik, kommer grupper og medlemmer på hjemmesiden.

Vil du være med, deltage i et prøvemøde eller høre mere om form, indhold og hvem netværket er for, så skriv til os nedenfor i formularen eller ring til Anni på 28 29 61 27.
 

bottom of page