top of page

Iværksætterkursus
- For dig der skal godt fra start!

Iværksætterkurset er til dig, der drømmer om, at blive selvstændig.

 

På kurset introducerer vi dig for de teamer, som er helt grundlæggende, når du skal udvikle et koncept og starte din egen virksomhed. Du bliver ikke ekspert på 6 uger, - men du får en god og sikkert start!

Teamwork%20makes%20the%20dream%20work._edited.jpg
galleri s1.jpg

Hvad får du:

  • Et forløb hvor du arbejder med din go-to-market strategi.

  • 6 uger/moduler med egne temaer.

  • 6 opfølgningssession.

  • 2 individuelle coaching- eller sparringssessioner.

  • En BASIS-plads i vores kontorfællesskab imens.

  • Din egen logbog.

Pris: 7.200 kr + moms

Er du ledig?
Er du ledig og overvejer du at blive selvstændig? Så tag fat i dit jobcenter. Matcher du kriterierne, kan du deltage i Iværksætterkurset uden egenbetaling.

Praktisk info om kurset

Underviser:

Kurset afholdes hos bymakers med Anni Schmidt Pedersen som primær undervisere og sparringspartner. Der vil på nogle workshops være besøg af gæsteundervisere, når vi dykker ned i områder, hvor der er behov for specialister.

Coaching- og sparringssessions:

Du får som deltager mulighed for at booke 2 individuelle coaching- eller sparringssessioner.

Undervisningsdage og tidspunkter:

Der er undervisning alle mandage fra 9.00-15.00 i de 6 uger kurset kører. Desuden skal du deltage hver torsdag i den ugentlige Q&A (spørgetime) der ligger kl. 9.00-10.30. Hver mandag afsluttes med en hjemmeopgave, som vi samler op på om torsdagen. Desuden er der om torsdagen mulighed for, at stille spørgsmål til det vi arbejde med om mandagen. Bemærk, at kurset varer i 6 uger, men strækker sig over 7, da der er påske i uge 42 og derfor ingen undervisning.

Logbog:

Mens du følger kurset, får du din egen logbog. Vi skal nok give en god introduktion til metodikken bag logbogen. For dig bliver den et redskab til at tracke din udvikling, dine valg (og fravalg) samt dine refleksioner.

Kursets omdrejningspunkt:

Kurset handler om dig og din forretning og vi arbejder med udgangspunkt i, at du laver en go-to-market strategi. Vil du se en mere detaljeret kursusplan inden du evt. tilmelder dig, så skriv til os. Så sender vi planen til dig.

Vilkår:
Du er tilmeldt kurset, når du har betalt. Du kan altid fortryde din tilmelding og op til 7 dage før kursusstart refunderer vi det fulde deltagergebyr. Ved afmelding senere refunderes kun 50%.

Tilmelding og betaling

Tilmelding:

Du tilmelder dig forløbet ved at ringe til Anni på 28296127 eller skrive en mail til asp@bymakers.dk. Du er tilmeldt, når du har betalt og har herefter 7 dages fortrydelsesret. Herefter er tilmelding bindende. Vilkårene er anderledes for dig, der er ledig og deltager via dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

SKAL du have en ide, for at deltage i Iværksætterkurset?

Ja og nej. Du skal ikke have en fuldstændig klar plan for, hvad du vil og hvordan. Men du må gerne! Til gengæld får du mest ud af kurset, hvis du har gjort dig nogle grundlæggende tanker og har en god ide om din ydelse eller dit produkt.


Næste holdstart:

Næste hold starter efteråret 2024. Vi har ikke endelige dato på plads endnu.

Kursusdage E2024

Kommer senere...

Afslutning - Præsentation, kransekage og bobler

Vi afslutter kurset med et event den 17/11, hvor du har mulighed for at præsentere det, du har arbejdet med, for et eksternt panel.

Det er ikke et krav for deltagelse i kurset, at du præsenterer din go-to-market strategi. Dine meddeltagere på kurset, undervisere og panelet lytter og mens panelet giver feedback efter din præsentation. Efter præsentationerne drikker vi bobler, spiser kransekage og ønsker hinanden held og lykke.

bottom of page