top of page

Iværksætterkursus
- For dig der skal godt fra start!

Iværksætterkurset er til dig, der drømmer om at blive selvstændig.

 

På kurset introducerer vi dig for de teamer, som er helt grundlæggende, når du skal udvikle et koncept og starte din egen virksomhed. Du bliver ikke ekspert på 6 uger - men du får en god og sikkert start!

Teamwork%20makes%20the%20dream%20work._edited.jpg
galleri s1.jpg

Hvad får du:

  • Et forløb hvor du arbejder med din go-to-market strategi.

  • 6 workshops med egne temaer.

  • 6 Q&As (spørgetimer).

  • 2 individuelle coaching- eller sparringssessioner.

  • En BASIS-plads i vores kontorfællesskab imens.

  • Din egen logbog.

Pris: 7.200 kr + moms

Er du ledig?
Er du ledig og overvejer du at blive selvstændig? Så tag fat i dit jobcenter. Matcher du kriterierne, kan du deltage i Iværksætterkurset uden egenbetaling.

Praktisk info om kurset

Underviser:

Kurset afholdes hos bymakers med Anni Schmidt Pedersen som primær undervisere og sparringspartner. Der vil på nogle workshops være besøg af gæsteundervisere, når vi dykker ned i områder, hvor der er behov for specialister.

Coaching- og sparringssessions:

Du får som deltager mulighed for at booke 2 individuelle coaching- eller sparringssessioner.

Undervisningsdage og tidspunkter:

Der er undervisning alle mandage fra 9.00-15.00 i de 6 uger kurset kører. Desuden skal du deltage hver torsdag i den ugentlige Q&A (spørgetime) der ligger kl. 9.00-10.30. Hver mandag afsluttes med en hjemmeopgave, som vi samler op på om torsdagen. Desuden er der om torsdagen mulighed for, at stille spørgsmål til det vi arbejde med om mandagen. Bemærk, at kurset varer i 6 uger, men strækker sig over 7, da der er påske i uge 14 og derfor ingen undervisning.

Logbog:

Mens du følger kurset, får du din egen logbog. Vi skal nok give en god introduktion til metodikken bag logbogen. For dig bliver den et redskab til at tracke din udvikling, dine valg (og fravalg) samt dine refleksioner.

Kursets omdrejningspunkt:

Kurset handler om dig og din forretning og vi arbejder med udgangspunkt i, at du laver en go-to-market strategi. Vil du se en mere detaljeret kursusplan inden du evt. tilmelder dig, så skriv til os. Så sender vi planen til dig.

Vilkår:
Du er tilmeldt kurset, når du har betalt. Du kan altid fortryde din tilmelding og op til 7 dage før kursusstart refunderer vi det fulde deltagergebyr. Ved afmelding senere refunderes kun 50%.

Tilmelding og betaling

Tilmelding:

Du tilmelder dig forløbet ved at ringe til Anni på 28296127 eller skrive en mail til asp@bymakers.dk. Du er tilmeldt, når du har betalt og har herefter 7 dages fortrydelsesret. Herefter er tilmelding bindende. Vilkårene er anderledes for dig, der er ledig og deltager via dit jobcenter. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

SKAL du have en ide, for at deltage i Iværksætterkurset?

Ja og nej. Du skal ikke have en fuldstændig klar plan for, hvad du vil og hvordan. Men du må gerne! Til gengæld får du mest ud af kurset, hvis du har gjort dig nogle grundlæggende tanker og har en god ide om din ydelse eller dit produkt.


Næste holdstart:

Næste hold starter mandag den 20. marts 2023 kl. 9.00.

Kursusdage F2023:
Modul 1: Man. den 20/3 og tors. den 23/3. (uge 12)

Modul 2: Man. den 27/3 og tors. den 30/3. (uge 13)

Modul 3: Tirs. den 11/4 og tors. den 13/4. (uge 15)

Modul 4: Man. den 17/4 og tors. den 20/4. (uge 16)

Modul 5: Man. den 24/4 og tors. den 27/4. (uge 17)

Modul 6: Man. den 1/5 og tors. den 4/5. (uge 18)

OBS: Påske i uge 14 - derfor ingen undervisning.

Afslutning - Præsentation, kransekage og bobler

Vi afslutter kurset med et event, hvor du har mulighed for at præsentere det, du har arbejdet med, for et eksternt panel.

 

Det er ikke et krav for deltagelse i kurset, at du præsenterer din go-to-market strategi. Dine meddeltagere på kurset, undervisere og panelet lytter og mens panelet giver feedback efter din præsentation. Efter præsentationerne drikker vi bobler, spiser kransekage og ønsker hinanden held og lykke.

bottom of page