top of page

Om Iværksætterprisen

Vi synes, Skanderborg Kommunes vækstlag skal anerkendes og fejres.

Derfor har vi taget initiativ til en iværksætterpris, som vi uddeler første gang i 2023. Dette gør vi i tæt samarbejde og partnerskab med Uge-Bladet Skanderborg og med Djurslands Bank som sponsor af en pengepræmie.

Nedenfor kan du læse om juryen, der har til opgave at udvælge årets vinder.

ivp-logo-3d.jpg
Image by Mika Baumeister

Juryen og kåring af vinder

Hvordan vælger juryen en vinder?

Når indstillingsperioden slutter den 18. august kl 12.00 2023, går vi alle indstillede kandidater igennem og sikrer, at de har cvr nr i Skanderborg Kommune og er under 8 år gamle.

 

Herefter får jurymedlemmerne indstillingerne tilsendt. Disse vurderer de på baggrund af nogle kriterier, vi har opstillet. På baggrund heraf shortlistes 3 finalister, der deltager i uddelingseventet den 5. oktober 2023. Her præsenterer finalisterne deres virksomheder.

Efter præsentationerne fra finalisterne trækker juryen sig til side og voterer. Herefter udråbes årets vinder af Iværksætterprisen.

Nedenfor kan du se, hvem juryen består af.

Medlemmer af juryen

Her kan du se, hvem der har til opgave at læse alle indstillingerne igennem og shortliste tre finalister. Det er også juryen, der efter finalisternes præsentation til uddelingseventet den 5. oktober, vælger den endelige vinder af Iværksætterprisen 2023.

Uge-Bladet Skanderborg-web - Fotograf Per Bille-20220830DSC02933.jpg

Souscef, Uge-Bladet Skanderborg

Uge-bladet er partner på Iværksætterprisen 2023, da de er en central spiller i fortællingen om hvad der sker i kommunen. Også indenfor iværksætteri.

anja.jpg

Erhvervschef, Erhverv Skanderborg

Anja er Erhvervschef for hele kommunen og har en stor berøringsflade indenfor kommunens erhvervsliv.

Ambiente_Michael_Skjødt.jpg

Stifter og CEO, Ambiente A/S

Michael har "prøvet det hele selv". Han har været der, hvor kandidaterne er og vil gerne være med til at anerkende den nye generation af iværksættere.

Jacob Carstensen_edited.jpg

Filialdirektør, Djurslands Bank

 

Djursland Bank er i år sponsor på Iværksætterprisen og er den gode giver af præmien på 20.000 kr.

Julie portræt.jpg

Medejer, Pihl & Østergaard

Julie er fuldblown iværksætter og kunne lige så godt være kandidat. Men det er hun ikke. Hun sidder i stedet i juryen men ved hvad kandidaterne "står i".

Vi har lukket for indstillingerne for 2023.

Tilmeld dig uddelingseventet

Torsdag den 5. oktober 2023 er der uddelingsevent, og du er inviteret. Her udråber vi årets vinder af Iværksætterprisen 2023, og eventet er en alletiders mulighed for at være med til at fejre iværksætteriet i Skanderborg kommune OG netværke!

Deltagelse er gratis men kræver tilmelding.

Bemærk: Der åbnes først for tilmelding til eventet efter 18. august 2023.

bottom of page